top of page

Behandelingen

In mijn praktijk start ik altijd met een intakegesprek. Het doel hiervan is om een beeld te krijgen van eventuele klachten die u heeft, en wat uw verwachtingen zijn. Aan de hand van het intakegesprek zal ik een massage voorstellen. Samen beslissen we of dit een massage is die op dat moment bij u past. Na de massage kunt u rustig even bijkomen, en een glaasje water drinken.

Klassieke massage

Klassieke massage kan verlichting geven bij rug- of nekklachten, pijnlijke spieren of bij het gevoel van vastzittende of stijve spieren. Bij de klassieke massage kan er diep op de spieren worden gemasseerd. Zowel intens als ontspannen.

Haptische massage

Haptische massage kan verlichting geven bij een gespannen gevoel of slechte nachtrust. Ook bij hoofdpijn of een vermoeid gevoel kan Haptische massage helpen. Vanuit een ontspannen houding van het lichaam wordt er middels zachte aanrakingen op de spieren gemasseerd.

Voetreflex massage

Door het geven van druk op de reflexpunten welke op de voetzool te vinden zijn gaat er een stimulerende werking naar het orgaan of weefsel. Daarnaast is er een driedeling actief in de voet namelijk het hoofd, de borst en buik en het bekkengebied. Elke zone van de voet brengt verschillende thema's met zich mee. 

Als u voor de eerste keer deze massage ondergaat zal ik meer over deze massage toelichten.

Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsmassage wordt vanuit de zijligging gegeven. Hierbij worden de onderrug, rug, nek, armen en benen gemasseerd.


De massage mag plaatsvinden nadat je de 12 weken grens van de zwangerschap gepasseerd bent.

Stoelmassage

De stoelmassage is een massage met als doel om lichaam en geest te laten ontspannen. Tevens kunnen stress gerelateerde klachten worden verminderd middels stoelmassage. De massage is tevens verkwikkend welke je energie geeft.

De massage wordt door de kleding heen gegeven.

Behandelingen: Diensten
bottom of page