top of page

Visie

In mijn praktijk werk ik volgens de Holistische visie. Dit betekend dat jouw lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.   

Tegelijkertijd werk ik met aandacht en rust. Soms ervaren we dat we veel in ons hoofd zitten, massage is een mogelijkheid om meer in je lijf te komen. 

Het lichaam en de geest vormen een eenheid. Hoe voel jij je? Wat heeft jouw lijf te vertellen? Kan je dit voelen en wat wil het je zeggen? Kun je dit gevoel erkennen of blijf je er liever van weg? 

Jouw lichaam en je gedachten staan met elkaar in verbinding. Dit heeft zijn weerslag op elkaar. Gaat het bijvoorbeeld goed op je werk, in je relatie of thuis? Zit je goed in je vel? Ervaar je dat juist in de goede flow zit of ervaar je juist ergens spanning?


Een pijnlijke nek of schouders en een slechte nachtrust zijn slechts een paar voorbeelden die kunnen spelen, en waarbij massage je uitnodigt om bij deze klacht te zijn en deze bewust te voelen. Massage brengt ontspanning en kan verlichting brengen bij pijnlijke spieren en andere fysieke klachten.

IMG_0968_edited.jpg
Visie: Over mij
bottom of page