top of page

CLIËNTEN AAN HET WOORD

Bij binnenkomst voel ik me altijd al welkom en op mijn gemak. Vooraf wordt er in een gesprek kennisgemaakt en worden persoonlijke wensen besproken. Er is veel kennis in huis waardoor je samen een massage bepaald die past bij de reden van het bezoek. Vanaf binnenkomst tot vertrek is er alleen aandacht voor jou. Het is voor mij altijd weer even helemaal tot rust komen!

Babette Dirksen

Willemijn benadert me op een holistische manier met de beide benen op de grond. Ze heeft een prettige rustgevende ruimte waar ik me op me gemak voel. Aan de hand van een gesprekje stelt ze voor wat een passende massage voor me is op dat moment. Willemijn heeft een goede grip, niet te soft en niet te hard. Na massage laat ze me even bijkomen. Alles bij elkaar altijd weer een hele prettige ervaring om door Willemijn gemasseerd te worden. Dan kan ik er weer even tegen!

Esther Tuinier

In het dagelijkse leven ben ik altijd wel druk met werk, hobby`s, familie en vrienden. Als ik bij Willemijn in haar praktijk ben kan ik dat even helemaal los laten en even tot mezelf komen. Dit is een heerlijk moment van bezinning en totale ontspanning van lichaam en geest. Zulke momenten moet je jezelf soms even gunnen.

Ronkje Berkhof

Cliënten aan het woord: Beoordelingen
bottom of page