top of page
PHOTO-2024-02-28-20-46-08.jpg

OVER MIJ

Mijn naam is Willemijn Voogt. Ik ben geboren in 1989 en woon in Apeldoorn. Samen met mijn partner hebben wij twee mooie dochters.


In 2014 ben ik met de opleiding Massage Therapeut gestart op de Holos Massage Academie te Utrecht. Sindsdien ben ik enorm enthousiast over dit prachtige vak. In 2015 ben ik afgestudeerd als Holistisch Masseur en ben ik mijn eigen praktijk gestart. Ik ben mij nu verder aan het ontwikkelen als Massage Therapeut. binnen de Holos Massage Academie. Hier houd ik mij o.a. bezig met Focussen, Lichaamswerk en meerdere massagevormen om cliënten te begeleiden en meer contact te maken met hun lijf. Daarnaast ben ik opgegroeid met de antroposofie, iets waar ik mij thuis in voel en mijn holistische visie onderbouwt en ondersteunt. Ik heb verschillende andere cursussen gedaan welke allemaal aansluiten op de Holistische visie. Deze verschillende massagevormen bied ik ook aan in mijn praktijk. In mijn praktijk richt ik mij volledig op vrouwen.

Verder zie ik het leven als een blijvende (zelf-)ontwikkeling. Een stroom die steeds verandert waarin ik mag leren en de kennis die ik heb opgedaan over te dragen binnen mijn praktijk. In het kader van het doorontwikkelen van mijzelf volg ik regelmatig opleidingen, cursussen en maak ik onderdeel uit van het Holos Netwerk. Holos Netwerk is een onderdeel van de Holos Academie voor massagetherapie te Utrecht.

Ik kijk er naar uit om nader kennis te maken in mijn praktijk.

Vriendelijke groet, 
Willemijn Voogt

Over mij: Over mij
bottom of page